War Chip Forums

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

Author Topic: 402 chip fault..desperate help needed please!  (Read 2434 times)

makman

  • Newbie
  • *
  • Karma: +0/-0
  • Posts: 3
    • View Profile
402 chip fault..desperate help needed please!
« on: April 16, 2014, 02:42:03 AM »

Hey, ive sent a few messages via the forum with no joy/reply. I.purchased a war chip in November 2013 and ive only just got round to fitting it. Basicaly my laptop allows me to load the map onto it (using your hks supercharger map, on a 402 ecu for non vanos m50) but the second i unplug the laptop the chip looses the map. With the laptop plugged in and the map is wrote on, when i key on the ignition the fuel pump primes etc, second I disconnect the usb link the car does not prime or nothing.  Ino the car wont start with the laptop plugged in. Also my dash switch has 8 positions? And theres a black wire on the back of it i have no idea where it goes. Need some help please guys, its cost me over £450 with shipping/customs etc and theres a car show coming up that i desperatly need to attend in my eaton charged beast! Much appreciated
Logged

Matthew Jones

  • Newbie
  • *
  • Karma: +0/-0
  • Posts: 2
  • Car: e36 325i coupe 3.2l vortech + nos
    • View Profile
Re: 402 chip fault..desperate help needed please!
« Reply #1 on: April 16, 2014, 03:02:42 PM »

Hi mate silly question but  when you write it to the chip does it 100 % complete in the bar at the bottom?
Logged