War Chip Forums

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

Author Topic: SUPPORT? OR NO SUPPORT???  (Read 2644 times)

Nismoz

  • Newbie
  • *
  • Karma: +0/-0
  • Posts: 2
  • Car: 95' e36 325is gt35 top mount, miller maf,chip,60lb inj....
    • View Profile
SUPPORT? OR NO SUPPORT???
« on: July 01, 2016, 07:25:33 PM »

Hi Talk to Brody a while ago mayb year and a half about rich idle and cel coming on after 5,10 or whenever miles it feels like...also about my kit not having the aluminum maf weld on plate...
Still havent got this plate that was suppose to be mailed to me, left messages since more recent also.
For the rich idle and cel, Ive tried the countless things Ive read online but nobody has stumbled across a correct fix for these things that Ive read anywhere in almost 2yrs..
My car ran better with an afpr an a begi fmu an stock dme than it has so far with $1600 worth of parts from miller p.
I have got it to run fine at wot but only halfa$$ for the rest of the rpm range an idle an thats with 3 different types of turbo's.
So what gives? I see hundreds of questions to miller p but no answers..atleast any answer that works.
Do we have support with this or is it all going toward newer vehicle R&D?

Thanks
Logged

millerperformance

  • Administrator
  • Full Member
  • *****
  • Karma: +4/-0
  • Posts: 186
  • Car: The WAR Machine
    • View Profile
Re: SUPPORT? OR NO SUPPORT???
« Reply #1 on: July 10, 2016, 05:26:23 PM »

How are you even running the MAF without the proper flange to bolt it to?
Logged

Pistons & Rods | MAF Conversions | Cams | Tuning Packages | Contact | Facebook